Friday, August 22, 2014

ALEKSANDAR VELIKI U...


ALEKSANDAR VELIKI U POTRAZI ZA MOĆNIM KRISTALIMA


Oduvek su kraljevi, plemenski vodači i bogataši tragali za retkim kristalima, kao što su dijamant, brilijant, rubin, safir,...itd. Ti kristali su bili retki i za svakog ko bi došao do njih, oni su predstavljali izvor bogatstva i moći. 

Gde god bi čuli da postoji ovo drago kamenje ( kristali ), nisu prezali ni od čega da bi došli do njega. Drago kamenje su koristili lideri svih religijskih pokreta, tokom vekova i smatrali ih za svetim i Božanstvenim.

Ta istina nije mimoišla, ni Aleksandra Velikog. Kristal koji mu je doneo najveću moć i slavu, bio je lorandit. Lorandit je veoma redak mineral koji može da se nađe samo u Makedoniji i možda u Šri Lanki. Taj kristal je nosio Aleksandar i svi njegovi Generali. Kristal im je davao izuzetnu koncentraciju, moć prekognicije i neverovatnu snagu, tako da nije ni čudo što je Aleksandar jedan od največih osvajača u istoriji sveta.

Naučni timovi, su pokušali da moć od svih vrsta kristala, koriste za ljudsko zdravlje i snagu. Najviše dokle su dospeli jeste da znaju da dijamant štiti auru od nepovoljnih uticaja zračenja, da drugi kristali daju snagu i vitalnost organizmu, a da treći čak leče ordeđene bolesti.

U svetu danas postoje mnogi ljudi koji se bave kristaloterapijom i preporučuju ljudima određene kristale. Ono što nikome nije pošlo za rukom, je da iskoristi Kristale metala i da napravi standardizovanu kristaloterapiju. To je pošlo od ruke jedino kompaniji PXD SYSTEM INTL. Proizvod se zove PXD Bioterapeut Ploča, koja daje energiju organizmu, opušta nervni sistem, smanjuje stres, povećava koncentraciju,...itd. Nije ni čudo što mnogi korisnici su vratili svoje zdravlje u ramnotežu i postigli vrhunske rezultate.

Da je Aleksandar imao ovu tehnologiju u ono vreme, danas bi se ceo svet zvao PXD SYSTEM !!!  

No comments:

Post a Comment