Friday, September 5, 2014

SVE JE MOGUĆE...

SVE JE MOGUĆE KAD SE LAMPICA UPALI
ČOVEK KOJI JE 20000 PUTA PRODAO KEOPSOVU PIRAMIDU ( Treći Deo )



Keopsova Piramida u svom pravom obliku, sa svojom težinom, visinom i zapreminom, je morala da poprimi drugačiji oblik sa nepromenjenom izvornošču. Došao je do zaključka da Keopsova Piramida mora ponovo da se napravi, kako bi mogla da se proda. Originalna veličina je predstavljala problem i zbog toga je odlučeno da se napravi Keopsova Piramida, umanjena 2000 puta. Prve piramide koje su bile pravljene su izrađene od papira, kartona, stakla, porcelana, metala, bile različitih boja i sve su izgledale odlično. Jedino što je nedostajalo, svima njima je lekovita energija, koju poseduje prava KeopsovaPiramida.

Ono što je urađeno, kao sledeći korak, je da se napravi Keopsova Piramida, koja će imati ista svojstva kao i Keopsova Piramida u Gizi.
Oblik je bio rešen, masa takođe, zakonske prepreka su bile otklonjene ali je još toga falilo. Onda je Keopsova Piramida bila napravljena od keramike, sa spoljašnom belom glazurom, a unutrašnjost  i Kraljeva komora je bila dobijena, kad se stavio stubić na visini 1/3, a na vrhu stuba je postavljen specijalan čip, napravljen od kristale metala.
Čip ima oblik, Tibetanske svemirske antene i napravljen je od kristala metala u specifičnom odnosu i pod posebnom procedurom.

Sad je ostalo samo da se ta ista Keopsova Piramida, sad samo umanjena 2000 puta, proveri kako deluje na ljude ? 50 Ljudi su krenuli da koriste Keopsovu Piramidu i iskustva su bila zapanjujuća. Svi su dali izjavu da su lepše spavali, nekima je spao otok sa nogu, imali su vise energije, osećali su se smirenije, srce nije kucalo ubrzano, nisu bili nervozni, čak se i pritisak regulisao,..itd.

Da ovo ne bi bilo sugestivno istraživanje, KeopsovaPiramida je poslata, na ispitivanje u Međunarodnom institutu u Nemačkoj, gde su vršena istraživanja na ljudima, 3 meseca. Rezultati su bili da se sa njenim korišćenjem smanjio stress, da se poboljšala cirkulacija, da se regulisala temperature kože i da se broj parova srčanih otkucaja doveo u normalu, kao što samo jedan kompletno zdravi čovek ih ima.

Keopsova Piramida, ne samo što poboljšava opšte stanje organizma i imunitet, već takođe štiti i od štetnog uticaja elektromagnetnog zračenja.

Ovakva Piramida, se mogla prodati celom svetu. Nazvana je PXD Biopirmida, a onda je iz cuga prodato 20000 PXD Biopiramida.
Čovek koji je to uradio se zove Dr.Great Success, napisao 4 Knjige,…i postao Prvi Čovek koji je Keopsovu Piramidu, prodao 20000 Puta.

No comments:

Post a Comment